GB Tripel og Hype

GB Tripel og Hype

Vi drikker en GB Tripel og taler om hype, specielt hvordan hype betyder forskellige ting i spilverdenen og teaterverdenen. Mikkel får nævnt hele tre danske computerspil, han glæder sig til i 2019 – What the Golf?, Tick Tock: A Tale For Two og Dumb As Wizards. Vi når også at runde Hamiltons arv til teateret og om Mathias stadig er ekspert i de ting, han fulgte med i, da han var yngre. Top 5 +/- handler om legetøj, og igen bekræftes overvågningssamfundet, da et teknisk uheld opstår netop som vi snakker om pirater. Lyden er lidt mindre poleret end sædvanligt denne gang, men forhåbentlig går det.

0
The Endless (2018) Eventyr i ørknen!

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.