US (2019)

US (2019)

TMDb

Efter Get Out vender Jordan Peele tilbage med endnu en højeffektiv gyser. Denne gang er det hovedpersonernes hjem, der invaderes af en trussel, der vil overtage deres liv, men fjenden er ikke den hvide, rige mand — det er dem selv. Samfundskritikken er mindre entydig end i Get Out, men også bredere: Det er hele klassesamfundet, og middelklassens medskyld, der er for skud. Altsammen flettet ind i en stramt fortalt, skrækindjagende historie, og en fremragende billedside.

Visse anmeldere hævder, at filmen knækker ved rulletrappen (du er nødt til at se det), men det er ikke et mindre troværdigt plotpunkt end senkapitalismen. En ting er sikker, man burde ikke være så underholdt — og socialt forarget — af en nytolkning af Michael Jacksons Thriller

★★★★★★★★⯨☆ 8.5

0
Aarhus Bryghus Celebration og Brugeranmeldelser Marie Kondo

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.