Mutant chronicles (2008)

Mutant chronicles (2008)

TMDb

I en fjern fremtid er civilisationen rullet tilbage til den mørke middelalder, men også 1. verdenskrig. Jorden styres af corporations som “Bauhaus”, der iflg verdenskortet er russisk, men de taler tysk. Så overløbes verden af mutanter, som har noget med rumvæsener at gøre, men bare er en slags zombier.

Der sker en masse, vist nok, men i et hængedyndstempo som råber ad os, at det er højtideligt. Jeg er hverken overbevist eller underholdt.

På papiret var Mutant chronicles den slags snotdumme film, jeg kunne holde af, men den udstråler samme uironiske grimdark som en teenage goth i H&Ms sorteste, en rumskæv collies sans for verdensbygning, og en pinagtig amerikansk historieløshed som begrænser sig til “øhhh, ville det ikke være fedt, hvis de havde sværd, men også håndgranater?”

Stjæl denne film, hvis du behøver at se noget så dumt, at det gør fysisk ondt.

2/10★

0
Rosens navn (1986) The prisoner (2009)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.