I ulvens tegn — Project: Metalbeast (1995)

I ulvens tegn — Project: Metalbeast (1995)

USAs militærs forskningsdivision splejser syntetisk metalhud på en varulvesmittet soldat. Halvt menneske, halvt ulv, og halvt mineral: Han er 150% Metalbeast. Ud fra den bare præmis kunne det sådan set være en sjov lille actionfilm, men efter en ganske veloplagt første halvdel er det, som om gassen går af ballonen.

Klimakset bliver en deus ex machina-kavalkade, og vi toner ud til rulletekster på et halvhjertet løfte om, at tage en drink sammen engang, måske. Den indledende varulv er ganske veludført, men da den får jern på, ligner den mest en billig Predator-actionfigur. Øv altså. Og her havde jeg indstillet mig på Were-minator

🌘 — for en udmærket opstart, men en maveplasker af en landing.

TMDB | Rotten Tomatoes

I dagene (nætterne) op til og med næste fuldmåne tæller Superkultur ned med daglige anmeldelser af varulvefilm.

Der er fokuseret på biograffilm fremfor TV-produktioner, lige som det har været et hovedkriterie, at varulven er i fokus, og altså ikke del af et større monstermenageri. Udvalget er i mindre grad gjort ud fra kvalitet end historisk spredning og signifikans, samt en vis tematisk repræsentation. Der er overvægt til det anglofone sprogområde, omend der er tilstræbt en beskeden geografisk variation.

Filmene bliver bedømt i form af fem månefaser fra nymåne 🌑 (værst) til fuldmåne 🌕 (topkarakter). Samtlige anmeldelser kan løbende findes her. Må den bedste ulv vinde!

0
Transmissioner fra karantænen: Ulvetimen I ulvens tegn — Wolf (1994)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.