Horrorhaiku?

Et grimt mareridt
Han vågnede med et sæt
Et sæt stigbøjler

3
Ungdommen tur-retur: David Eddings Chili Lakrids Porter og London

3 kommentarer

Henning siger:

Egentlig er det lidt uforskammet. Jeg ved det godt. På den anden side var det ret svært, at lade være med at lave et haiku-svar. Jeg mener. – for det første er det jo din gebet. For det andet ku jeg ikke rigtigt holde den muntre tone.
Men hva faen – vi lever kun én gang, så hermed min kommentar:

Men Rysserova
Hedder Marens kusine
– Og ikke så kær

Kallikantzari
Og Rysserova med røv
– Det rene begær

Kentauroider
Hvad vil du hviske til dem
– når enden er nær

Oskoreia
Og Kongens vildeste ridt
– Fenris glammer hér

Janus siger:

Perfekt(e). Og nu sidder jeg og læser op på den vilde jagt, for der var et par begreber, jeg ikke kendte. (Men jeg synes, de fortjener et indlæg i stedet for at vansmægte her i kommentarerne).

[…] Til tider, altså i visse sagn og overleveringer osv., optræder Rysserova, som en del af Asgårdsridtet, Oskoreia, Kong Volmers Vilde Ridt, Odinsjægerens Jagt. Andre gange er hun genstanden for jagten, altså byttet. I førstnævnte udgave er hendes funktion, at stjæle sjæle fra de sovende og give dem en ordentlig galoptur til dødsriget – kvinder såvel som mænd, hér er ingen kønsdiskrimination (som Freddy Mercury sagde: – Hvad som helst, med hvem somhelst, hvorsomhelst!). Det er hér visse hjælpemidler kan vise sig formålstjenstlige, f.eks dem der nævnes i http://superkultur.dk/2019/06/03/horrorhaiku/ […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.