Horrorhaiku?

Et grimt mareridt
Han vågnede med et sæt
Et sæt stigbøjler

3
Ungdommen tur-retur: David Eddings Chili Lakrids Porter og London

3 kommentarer

Egentlig er det lidt uforskammet. Jeg ved det godt. På den anden side var det ret svært, at lade være med at lave et haiku-svar. Jeg mener. – for det første er det jo din gebet. For det andet ku jeg ikke rigtigt holde den muntre tone.
Men hva faen – vi lever kun én gang, så hermed min kommentar:

Men Rysserova
Hedder Marens kusine
– Og ikke så kær

Kallikantzari
Og Rysserova med røv
– Det rene begær

Kentauroider
Hvad vil du hviske til dem
– når enden er nær

Oskoreia
Og Kongens vildeste ridt
– Fenris glammer hér

Perfekt(e). Og nu sidder jeg og læser op på den vilde jagt, for der var et par begreber, jeg ikke kendte. (Men jeg synes, de fortjener et indlæg i stedet for at vansmægte her i kommentarerne).

[…] Til tider, altså i visse sagn og overleveringer osv., optræder Rysserova, som en del af Asgårdsridtet, Oskoreia, Kong Volmers Vilde Ridt, Odinsjægerens Jagt. Andre gange er hun genstanden for jagten, altså byttet. I førstnævnte udgave er hendes funktion, at stjæle sjæle fra de sovende og give dem en ordentlig galoptur til dødsriget – kvinder såvel som mænd, hér er ingen kønsdiskrimination (som Freddy Mercury sagde: – Hvad som helst, med hvem somhelst, hvorsomhelst!). Det er hér visse hjælpemidler kan vise sig formålstjenstlige, f.eks dem der nævnes i http://superkultur.dk/2019/06/03/horrorhaiku/ […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.