A Dark Song (2016)

A Dark Song (2016)

TMDb

Dette er HC Andersens Historien om en Moder, hvis moderen, i stedet for at opsøge Døden, var gået til en okkultist. Og ikke nogen eventyrsmagiker heller, men en af de sørgelige stakler, som i virkeligheden sysler med den slags. Sammen murer de to forkrøblede mennesker sig inde i en edwardiansk herregård, og mod al logik opstår en dragende mørk historie. Billedsiden byder på mere patosfyldte scenerier, end hjertet kan bære. A Dark Song er en kynisk, ond, og usentimentalt forførende film.

★★★★★★★⯨☆☆ 7.5

0
Episode 65 – Rum-Tid og Å Ugens interessante: Enden på tragedie

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.