Ginger Snaps 2: Unleashed (2004)

Ginger Snaps 2: Unleashed (2004)

TMDb

En fin fortsættelse på Ginger Snaps, omend titlen her er endnu mere misvisende end i etteren: det er søsteren Brigitte, der er spændt til bristepunktet. Her bliver Brigitte, som kæmper mod sin forvandling til varulv, indlagt på en anstalt for kvindelige narkomaner, og læner sig op ad en genre af institutionaliseringsgysere.

Samtidig jages Brigitte af en lysten varulvehan, som aldrig navngives eller ses i sin menneskeham. Det er et godt træk, som åbner op for videre udforskning af de emner omkring varulven som kønsdrift, etteren lagde op til. Desværre traller slutningen ud i et lidt vel pludseligt, men elaborat spor, som virker påklistret.

★★★★★★⯨☆☆☆ 6.5

0
Transmissioner fra karantænen: 4′ 33” 2020 DK 01

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.