I ulvens tegn — The Curse of the Were-Rabbit (2005)

I ulvens tegn — The Curse of the Were-Rabbit (2005)

Byens årlige præmiegrøntsag skal kåres, og kun Walter og Trofast kan standse den truende kanininvasion. Desværre viser Walters løsning sig bare at gøre problemet endnu værre. Aardmans stop motionfilm er lige så underholdende som altid, og lige så proppet med både visuelle gags og vandede ordspil på tidligere varulvefilm.

Det burde ikke overraske, at holdet bag den populære serie også i denne sammenhæng har referencerne i orden. The Curse of the Were-Rabbit er en knivskarp, men kærlig parodi på de klichéer, der har formets siden Wolf Man i 1941.

🌖 — en næsten hel tromle havarti til den bedste hund og hans opfinder.

TMDB | Rotten Tomatoes

I dagene (nætterne) op til og med næste fuldmåne tæller Superkultur ned med daglige anmeldelser af varulvefilm.

Der er fokuseret på biograffilm fremfor TV-produktioner, lige som det har været et hovedkriterie, at varulven er i fokus, og altså ikke del af et større monstermenageri. Udvalget er i mindre grad gjort ud fra kvalitet end historisk spredning og signifikans, samt en vis tematisk repræsentation. Der er overvægt til det anglofone sprogområde, omend der er tilstræbt en beskeden geografisk variation.

Filmene bliver bedømt i form af fem månefaser fra nymåne 🌑 (værst) til fuldmåne 🌕 (topkarakter). Samtlige anmeldelser kan løbende findes her. Må den bedste ulv vinde!

0
I ulvens tegn — WolfCop (2014) I ulvens tegn — The Howling (1981)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.