I ulvens tegn — La Furia del Hombre Lobo/The Fury Of The Wolfman (1972)

I ulvens tegn — La Furia del Hombre Lobo/The Fury Of The Wolfman (1972)

Professor Daninsky er netop hjemvendt fra en katastrofal ekspedition til Tibet, da han opdager at hans hustru er ham utro. Men Daninsky blev i Himalaya angrebet af en yeti (!?), og forvandles til en varulv, som dræber både konen, hendes elsker, og sig selv. Hans kollega og forsmåede eks, Dr. Ellman vækker ham imidlertid fra de døde, og underkaster ham for sin vilje med “kemitroder”.

Det er tydeligt at vi er nogle afsnit inde i en helt egen serieproduktion, så hurtigt eskalerer komplikationerne. Hovedrolleindehaver Paul Naschys utallige varulvefilm rangerer fra det fjollede til ganske fremragende — denne er absolut i den mere charmerende ende.

🌗 — La Furia del Hombre Lobo får en halvmåne i stærkt tiltagende!

TMDB | Rotten Tomatoes

I dagene (nætterne) op til og med næste fuldmåne tæller Superkultur ned med daglige anmeldelser af varulvefilm.

Der er fokuseret på biograffilm fremfor TV-produktioner, lige som det har været et hovedkriterie, at varulven er i fokus, og altså ikke del af et større monstermenageri. Udvalget er i mindre grad gjort ud fra kvalitet end historisk spredning og signifikans, samt en vis tematisk repræsentation. Der er overvægt til det anglofone sprogområde, omend der er tilstræbt en beskeden geografisk variation.

Filmene bliver bedømt i form af fem månefaser fra nymåne 🌑 (værst) til fuldmåne 🌕 (topkarakter). Samtlige anmeldelser kan løbende findes her. Må den bedste ulv vinde!

0
“M-M-M-MY CORONA” Prophecy (1979)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.