I ulvens tegn — Werewolves on Wheels (1971) 

I ulvens tegn — Werewolves on Wheels (1971) 

Da motorcykelbanden “Devil’s Advocates” trænger ind i et kloster, forventede de nok ikke at møde en satankult, der får deres egne fandenivoldskhed til at se ganske tam ud i sammenligning. De sataniske munke kaster en forbandelse på en af bikerne, og snart bliver flere af slænget ramt. Den uundgåelige afregning mellem munke og bikere tager en uventet drejning…

På spektret over motorcykelfilm lægger Werewolves on Wheels sig et sted mellem Easy Rider (1969) og Motorpsycho (1965), men i varulvesammenhæng er det en inspireret kobling mellem to hårede, grænsebrydende og bestialske arketyper. Hvis tematikken er i orden, er det nok bedst at varulvemakeuppen hovedsageligt ligger i skygge.

🌖 — en absolut fornøjelig exploitationfilm, der blander genreklichéer, og krydrer dem med originale twists.

TMDB | Rotten Tomatoes

I dagene (nætterne) op til og med næste fuldmåne tæller Superkultur ned med daglige anmeldelser af varulvefilm.

Der er fokuseret på biograffilm fremfor TV-produktioner, lige som det har været et hovedkriterie, at varulven er i fokus, og altså ikke del af et større monstermenageri. Udvalget er i mindre grad gjort ud fra kvalitet end historisk spredning og signifikans, samt en vis tematisk repræsentation. Der er overvægt til det anglofone sprogområde, omend der er tilstræbt en beskeden geografisk variation.

Filmene bliver bedømt i form af fem månefaser fra nymåne 🌑 (værst) til fuldmåne 🌕 (topkarakter). Samtlige anmeldelser kan løbende findes her. Må den bedste ulv vinde!

0
The I-Land I ulvens tegn — Når Dyrene Drømmer (2014)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.