Digging Up the Marrow (2015)

Digging Up the Marrow (2015)

TMDb

En velfortalt mockumentary, hvor instruktøren og hans familie drages ind i en svært bizar vrangforestilling, som selvfølgelig viser sig at have en eller anden grad af legitimitet i filmens mikroverden. I et underligt metatræk har man valgt Ray Wises meget kendte ansigt til at spille den tosse, der sætter historien i gang (men som absolut ikke er Ray Wise). Det er spillet mellem objektiv virkelighed og fiktiv præsentation, der gør at man grubler over filmen bagefter, snarere end det ret fjollede bøhmand-oplæg.

★★★★★☆☆☆☆☆ 5.0

0
What Happened to Monday (2017) Neal Stephenson: Anathem

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.