From Beyond (1986)

From Beyond (1986)

TMDb

Det er ikke et 21. århundredes fænomen at skrive kvinder, farvede – og kønsdrift ind i Lovecrafts historier, hvor de ellers flimrer ved deres fravær. From Beyond var langt fremme i skoene på de punkter. Det er den også med at få sat historien i gang: fem minutter, så er den gale videnskabsmand bidt af det første monster. Og lovede vi sex? Hvad med et S/M-bollerum, en suite med laboratoriet? Det er med andre ord ikke en film, der sniger med sine pointer, men absolut en af de bedre Lovecraft-adaptations.

★★★★★★☆☆☆☆ 6.0

1
Transmissioner fra Karantænen: 4′ 33” 2020 DK 05 Komplottet mod Amerika

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.