The Platform/El Hoyo (2019)

The Platform/El Hoyo (2019)

TMDb

“Du lyder som en kommunist,” får hovedpersonen at vide tidligt i filmen, og ikke i rosende forstand. Efterhånden som det viser sig, at det lodrette fængsel med dets køkkenelevator er en velformuleret kritik af klassesamfundets indbyggede mekanismer til at vende de lavere klasser mod hinanden, får man mere og mere lyst til at sige det samme til filmens bagmænd. Og give dem en high five. The Platform er på én gang smuk, rå, intelligent og tvetydig minimal-scifi. Godt skuldret, kammerater!

★★★★★★★★☆☆ 8.0

0
The VelociPastor (2018) Transmissioner fra Karantænen: Konferencesoftware

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.