Spring (2014)

Spring (2014)

TMDb

Endnu en film om den amerikanske tyveårige, der går på opdagelse i den Gamle Verden. Her er det ikke varulve, men en anden, mere amfibisk hybrid, der krydser hans spor. Spring giver sig tid med Middelhavsscenerierne, og med lokalkoloriten. Det giver filmen et dagligdags tempo i kontrast med de dybere tidsperspektiver, historien antyder, og spiller op imod dens temaer om dødvande, flygtighed og beståen; modernitet og antikken. I det lange løb (!) dvæler filmen lige længe nok, men det lønnet sig at sidde gennem til slutningen.

★★★★★★☆☆☆☆ 6.0

0
Episode 72 – Thisted Strong Ale og Fiasko Episode 71 – Mistletoe Mafia og Nytårsforsæt

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.