Star Trek: Kager, S2 Ep24

Star Trek: Kager, S2 Ep24

Star Trek: TNG 7×24, “Preemptive strike”

Stardate 47941.7 (2370)

For at infiltrere en Maquis-guerillacelle kommer løjtnant Ro Laren tæt på den faderlige Macias. Det er ikke mindst deres fælles kærlighed for bagværk, der får hendes moralske kompas til at stikke en ny, potentielt katastrofal og tragisk kurs.

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

0
GRIF Grabbers (2012)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.