Star Trek: Kager, S2 Ep11

Star Trek: Kager, S2 Ep11

Star Trek: TNG 2×03, “Elementary, dear Data”

Stardate 42286.3 (2365)

Data, Geordi og Dr Pulaski havde regnet med at slappe af med et Conan Doylesk scenarie på holodækket, men vil Sherlock Holmes’ ærkefjende vise sig at være for udspekuleret til at begrænses af en simulation? Måske man skulle proviantere hos en af holo-Londons gadesælgere først…

Hvis der er bare to gode ting i verden, som vi kender den, er de vel Star Trek og kage. I serien Star Trek: Kager ser Superkultur nærmere på fællesmængden mellem de to — logisk set det nærmeste, vi kommer et jordisk nirvana. Du kan finde alle afsnit her.
Send os gerne dine egne eksempler i kommentarerne på, hvornår der er gået kage i Star Trek.

2
Episode 199 – Kastanje Brown Ale og Dannelsens Opdrag Episode 198 – Garderen og Mathias’ Personlige Dannelse

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.