Episode 230 – Lardy Dardy og Bedagethed

Episode 230 – Lardy Dardy og Bedagethed

Mikkel har tænkt over at være out of touch, men det er Mathias, der kommer med indsigterne i en fælles causeren over, hvornår man skal lytte og hvornår man skal tale, når man er konfronteret med en generationskløft. Ikke overraskende handler det mest om, hvilken type ting, man har at sige. Vi annoncerer også årets sommerskole, der står i klimaforandringens tegn – på den fatalt resignerede millenial-måde. Det hele til en Amager Bryghus-øl ved navn Lardy Dardy, der er ganske fin, men som mindede Mikkel om den trods alt på mange måder bedre sang La Di Da af Jake Thackray.

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=TK3eaaANVU8

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Ugens Nye Kunst På Gammel Kunstner

1. Burde Lise Nørgaard have skrevet Matador som en roman? Ville den have været den store danske slægtsroman, eller ville det have været triviallitteratur?
2. Jordan Mechner skulle lave et spil med de samme motion-capture teknikker som Prince of Persia, men bare hvor man laver normale ting og ikke bryder ind i en fangekælder

0
From, sæson 1 (2022) Hvordan man skaffer sig af med en kniv – et illustreret essay

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.