From, sæson 1 (2022)

From, sæson 1 (2022)

TMDb

Uforvarende billister havner jævnligt i en lille by i USA, som de ikke kan forlade. Her forsvarer en lille gruppe af strandede sig mod de smilende, blodtørstige monstre, som kommer ud efter mørkets frembrud.

From bringer ligeledes velkendte elementer fra gyserfilm og TV-serier sammen i én restebuffet — her er meget Lost, og meget Stephen King-vibes — men dens charme ligger mere i præsentationen end i ingrediensernes originalitet.

Jeg er fristet til at give første sæson en højere karakter, men jeg har en snigende fornemmelse af at serien ligesom Lost hurtigt vil blive tynget ned af sine egne lag-på-lag-mysterier, og til sidst står med et mytologisk makværk uden mål eller mening.

PT står From som et spejlbillede af splittelsen i det amerikanske samfund, mellem land- og byboere, pragmatikere og idealister — og af dæmoniseringen af ens modstandere.

Vi har vovet os ind i sæson to, send hjælp hvis I ikke hører fra os!

6/10★

0
From, sæson 2 (2023) Episode 230 – Lardy Dardy og Bedagethed

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.