Episode 244 – Hoppin’ Frog Cake Stout og Stanley Kubrick

Episode 244 – Hoppin’ Frog Cake Stout og Stanley Kubrick

Episode 244 – Hoppin’ Frog Cake Stout og Stanley Kubrick

Først: Mikkel glemte at sige næste uges navn i Hvem tænker jeg på?. Men navnet er: Martin (med dansk/tysk accent). Dernæst: noget så ærkeamerikansk som peanut butter får os til endelig at snakke indgående om Stanley Kubrick og hans forskellige perversioner. Øllen er fra Hoppin’ Frog i Ohio og har et navn, der burde være en sangtitel i Mary Poppins: Peanut Butter Hazelnut Caramel Chocolate Cake Stout (/Even though it sounds as if it also could contain trout/everybody knows you never ought to leave the house without/a Peanut Butter Hazelnut Caramel Chocolate Cake Stout)

Skriv til os med ros, ris og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=cWyr2WVc5QQ

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: https://open.spotify.com/track/6PEDWWH9k59uqp7W6vWYDF?si=0evk44oIRJ2bB9wffvbhSQ og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

Hvem tænker jeg på?
Mathias: 3 Point
Mikkel: 3 Point

Mikkel gætter på Henrik Pontoppidan, fordi Ibsen ville være for åbenlyst. Mathias havde imidlertid valgt Henrik Skadelår. Fordi, selvfølgelig havde han det. Mikkel vælger Martin.

0
Nathuset Warcraft (2016)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.