The creation of the humanoids (1962)

The creation of the humanoids (1962)

TMDb

En skønne dag, længe efter atomkrigen, har menneskeheden rejst sig igen og skabt et teknologisk utopia, understøttet af androide-arbejdskraft. Men hvor en del af samfundet stritter imod maskinernes avancering til personstatus og menneskelige følelser, arbejder robotterne for at infiltrere befolkningen med livagtige humanoider.

Det er tydeligt at nogen har forlæst sig på Asimovs robotcyklus, og mistolket den sådan at lange, sokratiske dialoger om robotters ret og pligt overfor den Første Lov vil gøre sig smaddergodt på film. Det overraskende er, at selv om Creation of the humanoids blev lavet på et beskedent budget, ser den faktisk stadig ret godt ud.

Med fuld Technicolor™, opfindsomme billedvinkler og et ret ikonisk design af androiderne, ligner det opstyltede lokalteatermanus med den tynde grundhistorie næsten en million, omregnet til nutidskroner og justeret med højde for inflation. Men det store minus er historien, som drukner i højtsvungne floskler før den bare … slutter.

Måske løb de tør for farvefilm.

3/10★

0
Episode 252 – Primator 21 Imperial og Never, Never, Never Trust Thine Enemy The Children (1980)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.