I ulvens tegn — Santo vs. the She-Wolves (1976)

I ulvens tegn — Santo vs. the She-Wolves (1976)

Hvad stiller man op, når egnen hjemsøges af et kobbel lobas, ulvekvinder, hvis dronning har til hensigt at tilintetgøre menneskeheden ved næste blodmåne? Man hyrer da den legendariske, mexicanske fribryder El Santo, Manden med Sølvmasken!

Santo får god brug for sine brydertag, både i ringen og i frit terræn, for filmen har et sandt mylder af varulve af begge køn — og schæferhunde, som åbenbart var det mest ulvelignende til rådighed. Hvad Santo vs. the She-Wolves (eller Santo vs. las Lobas) kan savne i grundlæggende filmhåndværk, gøres der op for i entusiasme og charme.

🌗 — Santo vs. the She-Wolves får en halvmåne for at være et så ublufærdigt kulørt stykke B-kultur.

TMDB | The Grindhouse Cinema Database

I dagene (nætterne) op til og med næste fuldmåne tæller Superkultur ned med daglige anmeldelser af varulvefilm.

Der er fokuseret på biograffilm fremfor TV-produktioner, lige som det har været et hovedkriterie, at varulven er i fokus, og altså ikke del af et større monstermenageri. Udvalget er i mindre grad gjort ud fra kvalitet end historisk spredning og signifikans, samt en vis tematisk repræsentation. Der er overvægt til det anglofone sprogområde, omend der er tilstræbt en beskeden geografisk variation.

Filmene bliver bedømt i form af fem månefaser fra nymåne 🌑 (værst) til fuldmåne 🌕 (topkarakter). Samtlige anmeldelser kan løbende findes her. Må den bedste ulv vinde!

0
I ulvens tegn — Dog Soldiers (2002) Episode 82 – Grimbergen Blanche og Dinosaurer

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.