Gæt en film

Gæt en film

Velankomne i hjemmet efter en tur til Ærø blev det her søndag middag tid til et afslappende gensyn med en klassisk scifi-horror. Men hvilken? Reglerne er som sidst: jo færre hints der skal til, før du gætter titlen, jo flere XP kan du skrive på dit character sheet, inden du går i seng i aften. Denne gang er alle hints citater udtalte af min kone før og under filmen:

Maximum point: “Åh, han sveder også godt i den film!” Hun talte om Kurt Russell.

Medium point: “Nåja, så skal vi se ham både svede og fryse!”

Minimum point: “Den starter da ikke med, at de skyder en hund, gør den?” Nej, det gør den ikke.

Nej, det er ikke den film.

9
Drømme-scifihaiku Sesam-scifihaiku

9 kommentarer

Sikke noget vrøvl! Det er selvfølgelige “The Thing” (hvilket så kun er under “minimum point”, da jeg var nødt til at læse all da hints

Bingo! Jeg ved ikke helt, hvor hendes fokus på sved kom fra, men jeg tænker, det er en ny og anderledes tilgang til at bedømme film 🙂

Min kone kommer kun med to slags kommentarer: “Den var sgu’ go'” eller “sikke noget lort!” Det er jo ikke meget at bygge en quiz på, i hint-mode.
Men jeg har tænkt på en film (det blir uden billeder), men samme regler:
MAXIMUM: Vores nye lærer distribuerer grønne flutes.
MEDIUM: Og bliver trukket rundt af en bøddel.
MINIMUM: Taler i tunger; vil ikke være med og bliver gammel.
(og beklager hvis jeg skulle have blandet mig op i quiz-masterens metier, virke og fortrinsret 🙂 )

Henning, alt, hvad jeg lægger op af formater, er direkte indbydelse til at deltage… men okay, det gør mig lidt ondt, når du så overgår mig 🙂
Den der er som et mentalt ikkefuldbyrdet nys, der bliver ved med at kildre. Jeg vil slå mig selv for panden, når titlen bliver afsløret, men indtil videre vil jeg lige lade den stå og håbe, at andre kan gætte den.
(Oh. man burde lave en superkulturel gådebog!)

Det er nogle gyldne ledetråde. Sved faktoren er interessant og… lidt speciel.

Hej Janus
Nåmmen, så deltager jeg. Og skulle du beslutte dig til at lave en Superkulturel Gådebog, så vil jeg godt være med, skulle du få brug for inputs ifht mere fringe-agtige bøger og films.
Eller Superkultur, i det hele taget 🙂

hilsen Henning

Oh, skal jeg se det som en opfordring til at oprette dig som bruger? I så tilfælde: velkommen. Hvis ikke: Fandens! 🙂

En så eklatant opfordring-cum-indbydelse kan jeg jo ikke sidde overhørig. Så selvom det ikke var mit målsigte med kommentaren, ser jeg ingen grund til at afslå. Jeg mener: – det er fandme hyggeligt hérovre på Superkultur. Så: jotak, opret mig som bruger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.