The Mist (2007)

The Mist (2007)

TMDb

Absolut ikke en film at gense, mens man selvisolerer under covid-19! Gennem hele filmen kollapser hovedpersonens verden til stadig mindre størrelser: først hans atelier, hvor han maler fantasy-bogomslag, så opsluges omgivelserne af tåge, og supermarkedets lille samfund reduceres til en heksejagt. Det er de sidste fem minutter, der for alvor driver filmens kyniske pointe hjem, og som hæver The Mist over andre Stephen King-filmatiseringer. Det er også den sorteste, mest demoraliserende slutning i Hollywoods nyere historie, og bonuspoint for det.

★★★★★★⯨☆☆☆ 6.5

1
The Turning (2020) 3 gode corona-råd fra The Frighteners

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.