Episode 267 – Brøl Upcycle og Kulturens Markedsgørelse

Episode 267 – Brøl Upcycle og Kulturens Markedsgørelse

Episode 267 – Brøl Upcycle og Kulturens Markedsgørelse

Kan man genbruge øl? Ikke på en lækker måde, nej, men man kan lave genbrugsøl med madspildsvarer, som bryggeriet Brøl gør. Vi tester om smagen af e-numre fra overskudsbrød trænger for meget igennem.

Derudover taler vi om, hvad der sker, når man markedsgør kultur og tænkning, samt om den måde det er gjort på i Danmark fungerer.

Endelig kaster vi os over Købmanden fra/i/omkring Venedig i segmentet – som de to værter faktisk har set sammen i Stratford for mange år siden. Har det mon en indflydelse på bedømmelsen?

Segmentet holder pause i næste uge, mens vi tygger os igennem Henry IV del 1 – 5 (verdens korteste pentalogi), men der er selvfølgelig en normal episode alligevel.

Skriv til os med ris, ros og rettelser på ologavl@gmail.com eller inde på Instagram (hvor vi også hedder Ologavl)

We believe the clips in this episode where we use excerpts of music and/or other media are used under fair use for commentary. If you are a rights holder and disagree with us, please get in touch. This episode contains a clip from these Youtube-videos: https://www.youtube.com/watch?v=i4VxbnGbWbM and https://www.youtube.com/watch?v=_9fq6jINAeo

Find den gamle Spotify-liste her: https://open.spotify.com/playlist/56slbIN3T8CUjuUbzShR5L?si=3JgimcYhRZCl0ZySRTH3KA

Her er de to sange, som I gerne må forsøge at identificere sammenhængen imellem – måske gør Mikkel det så også: og https://open.spotify.com/track/7lIyBKp2KX7ABDjDfo9EtL?si=hJjESNdlTzyYiz0L-jB_gA

The Merchant of Venice
Yndlingskarakter: Portia og Shylock
Hadekarakter: Jessica og Launcelot Gobbo
Mathias’ karakter: 9/10
Mikkels karakter: 10 / 10

1
Episode 268 – Anarkist Riskin’ It Ale og Forskellen Mellem at Læse og Se Kæmpemonstre The Movie

1 kommentar

Lise Andreasen

Åh, jeg bliver mindet om Walkaway, hvor øl kommer ind og noget andet selvfølgelig kommer ud, og det kan så bruges som startkultur for noget mere øl. Ikke helt genbrug, men noget i nærheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.