Kæmpemonstre The Movie

Kæmpemonstre The Movie

Dette er en fjollet film, det er ingen måde en god film, vi er absolut ovre i popcorn film-land. Men sært nok var jeg ret godt underholdt. Måske det der gjorde det for mig var, at filmen på ingen måde tog sig selv seriøs. Og så er den fjollet og noller. Men det gør af en eller anden grund ikke så meget.

Okay, handlings referat: Kong bor i Den Hule Jord, Godzilla ovenpå overfladen. Så pludselig dukker mystiske signaler op i Monarchs overvågningssystem. Ovenikøbet får Monarchchefens adoptivdatter, fra den Mothra/Kong tilbedende menneskestamme, dem også projekteret lige ind i hjernen.
Pludselig dukker Kong op fra den hule jord, der skal laves tandoperation på ham, han kravler tilbage og så går det op for Monarch at signalet er et nødsignal! Så er de nødt til at finde ud af hvad der foregår i den hule jord. Imens drøner Godzilla rundt og hapser energi fra både atomkræftværker og andre kaijus. Han har også modtaget signalerne. Og så er der lagt op til mega monsterbattle!

Lang historie kort, det viser sig at være en ond kæmpeabe, der vil væk fra den hule jord og indtage overfladen. Han har en vinter kaiju som slave, som han engang brugte til at lave den sidste istid. Så han er noget af en skiderik.

Den her film har alt: kaijus, den indre jord, kæmpemonstre der smadrer hinanden, huljords menneskestammer, dumme monarch ansatte der dør pga. dumhed, et noller plot og flade stock karakterer. Det eneste den mangler er minidamer der synger af Mothra.
Det lyder som verdens dårligste film, men jeg hyggede mig ganske godt på trods af forventningen om det modsatte.

0
Episode 267 – Brøl Upcycle og Kulturens Markedsgørelse Vampyrer på kryds og tværs

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.