Har du fået den læst endnu?

Har du fået den læst endnu?

Janus har flere gange skrevet om Juhani Karilas fabelagtige debutroman “Jagten på den lille gedde” https://superkultur.dk/2021/11/30/aarets-mest-overrumplende-fiskehistorie/. Det var ham der fik mig til at læse den. Den er sjov, cool og lækker. Den er som en reverse Twin Peaks, hvor lokalbefolkningen har styr på det overnaturlige og politibetjenten intet ved.
Well, læs Janus’ anmeldelse eller endnu bedre, læs bogen. Og hvis ikke du gør, så bliver jeg ved med at stirre på dig. (Du må gerne printe mit stirre billede ud og sætte det over din computer på arbejdet, så min moralske fordømmelse virkeligt rammer. Det kan eventuelt også bruges, hvis du mangler motivation til at tage opvasken eller gå ned med skraldet)

Forsiden på Jagten på den lille gedde.
5
Episode 269 – Cutting Tiles, Dream og Henriaden Episode 268 – Anarkist Riskin’ It Ale og Forskellen Mellem at Læse og Se

5 kommentarer

Henning Andersen

Åhenej! Ikke disse øjne! Jeg må straks ud med skraldet, vaske mig under armene og skifte sko indendørs!
Eller som Philemon Siclone siger: – det var øjnene, der sagde det!
– Vend straks tilbage til disse øjne! beordrer Tintin.
Så man må hellere gøre hvad der blir sagt!
Til gengæld så kan du, Simon, værsgo’ læse “Laksebanen” af Jan Grünwald og Mogens Jakobsens “Kl. 24.05” (og – hvis du kan få fat i den: – “Den moderne død” af Carl-Henning Wijmark.

Avatar photo

Simon, jeg er så glad for at du er vendt tilbage med dine skriverier på Superkultur — men jeg er bange for at det her dømmende blik er dit ultimative bidrag, som bliver svært at overgå. Det er lige til en T-shirt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.