Dennis Jürgensen: Balladen om den forsvundne mumie

Dennis Jürgensen: Balladen om den forsvundne mumie

bodfmMONSTRE OG BILJAGT. Freddy og Monstrene må siges at være blevet en af Dennis Jürgensens klassiske serier. Ikke nok med at de fortsat udkommer mere end 25 år efter de første gang så dagens lys, der er endda lavet flere stykker merchandise inspireret af bøgerne. Således kan man både erhverve sig Slim-kasketter og Slim-blade.

I dette første bind af serien får vi historien om hvordan Freddy møder de seks monstre. Monstrenes eksentriske mumie “Mummy”, er taget på besøg hos en onkel på byens museum. Imidlertid er han ikke vendt tilbage, og de fem andre monstre ser sig nødsaget til at lede efter ham. Imidlertid må de “låne” Freddy til at hjælpe dem da de ikke selv kan finde rundt i byen.

Det er Jürgensen i topform. Bogen er sprængfyldt med sjove optrin og spændingsfyldte momenter. Det er underholdende og herligt nostalgisk. Man kan ikke lade være med, at føle sig hensat til perioden i danske film og bøger der indeholder klassikere som “Zappa” og “Når Snerlen Blomstre”.

Bogen er nok beregnet til et yngre publikum, men det gør det faktisk ikke mindre sjov. Desuden kan Jürgensen, som alle gode forfattere formå, at skrive til alle aldersgrupper i samme bog. Jeg kan kun anbefale bogen – ja hele serien, jeg har selv læst den flere gange.

0
Dennis Jürgensen: Maskiner sanser ikke hud Dennis Jürgensen: Jord i hovedet.

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.