Dennis Jürgensen: Brædder til Draculas kiste

btdcKISTER PÅ MALLORCA. “Brædder til Draculas Kiste” er bind nummer to i serien om Freddy og monstrene. Historien tager sin begyndelse noget tid efter hændelserne i “Balladen om den forsvundne mumie”.

Grev Draculas kiste er blevet ædt op af termitter. Selvsagt lidt af en katastrofe da kisten også er grevens seng. Endnu værre er det, at man ikke bare kan bygge en ny kiste af en hvilken som helst slags brædder. Kisten SKAL være lavet af træ fra den vampyrtakkede blodbøg. Der går ikke længe førend monstrene igen må tage kontakt til menneskedrengen Freddy for, at han kan hjælpe dem ud af kniben.

Der er lagt op til en træ-jagt der går til egne der er langt fra lille Danmark. Historien er fyldt med spændende forviklinger og sjove optrin som efterhånden er blevet karakteristisk for serien. Den er helt klart en værdig efterfølger til den første og er med til, at uddybe karaktererne og gøre historien mere komplet.

Man kan sagtens læse denne bog uden at have læst den første. Der er dog en række referencer til den første historie, men de er ikke vigtige for fortællingen. Kunne man lide den første, vil man være lige så vild (måske endda vildere) med denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.