Brad Meltzer: Identity Crisis

Brad Meltzer: Identity Crisis

Identity CrisisHELTENE OG FAMILIERNE. Nogle helte har familie, nogle har ikke. De der har en familie, er nødt til at tage sig af dem. De der ikke har familie, er nødt til at hjælpe de andre. En eller anden myrder heltenes nærmeste. Fædre, koner, brøder – alt står for skud. Det er op til de resterende DC-helte, at finde frem til forbryderen inden han finder frem til deres egen familie.

Historien er god og medrivende. Brad Meltzer viser stort kendskab til DC-heltene og deres verden. Det er interessant og plottet er gennemtænkt og overraskende. Tegningerne er flotte og der er en god brug af farver.

Er der da kun ros? Ja, det er der faktisk! Identity Crisis er faktisk rigtig god. Imidlertid er den ikke “fantastisk”. Et eller andet gør at den, på trods af den gode historie og det gode plot, bliver meget almindelig.

Ikke desto mindre er vinklen med at inddrage familien spændende. Måden det er gjort på er ret nytænkende – jeg har i hvert fald ikke set det før. Problematikkerne er  interessante. Hvad gør man hvis ens familie er truet pga. ens arbejde? Holder man op? Kæmper man endnu hårdere end før? Identity Crisis giver et svar.

0
Jennifer Egan: The Keep Kurt Busiek: Astro City – The Tarnished Angel

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.