Nyheder fra fremtiden

Nyheder fra fremtiden

Der går rygter om at Denis Villeneuve skal lave en ny Dune film. Det ville jo være ganske fantastisk. Han har er en interessant filmmager. Blade Runner 2049 var awesome cool, og Arrival også lækker (omend jeg ikke var helt blown away over intrigen og plottet. Men filmen var bestemt cool).

Det eneste der vides om remaken, er at Denis siger at

Eric Roth wrote the first draft, and I worked on my side afterward. I have not had such fun on the creative side since Incendies! My wish would have been to make both films at the same time, but it will be too expensive. We will do them one at a time

Der siges også at der er tale om at lave to film. Det bliver under alle omstændigheder spændende at se hvad det bliver til. Men der går nok noget tid, før der dukker noget op. Der står endnu ingenting på IMDB.

Der er herfra jeg har planket oplysningerne:
wegotthiscovered.com/movies/denis-villeneuve-provides-update-dune/

2
Scifihaiku Planen for i dag…

2 kommentarer

Jeg tillader mig at skrue en smule op for mine forventninger. Men det er godt nok svært at forestille sig den som en enkelt film.

Jeg kunne godt tænke mig at se filmen om Jodorowsky’s Dune. Det er en sindssyg historie, og man får nemt ideen om at de har røget mere end bare en lille smule fjolletobak, mens de skrev manuskriptet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.