The Blackcoat’s Daughter (2017)

The Blackcoat’s Daughter (2017)

;TMDb

To piger bliver på deres kostskole over vinterferien. Den ene er dybt inde i en borderline-psykose, manifesteret som satanisk besættelse. Et andet spor viser hende, måske ti år senere, på vej tilbage for at fuldbyrde hendes nadver med djævelen. Filmens uhygge, og hele dens attraktion, ligger i dens stemningsbilleder og fortællemåde. Historiens afvikling er ikke det vigtigste, men den knugende stemning og gradvise afsløring af den større helhed gør Blackcoat’s Daughter fascinerende og smuk.

★★★★★★☆☆☆☆ 6

0
I ulvens tegn — Bad Moon (1996) I ulvens tegn — WolfCop (2014)

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.