Post-Apoc

Jeg elsker post apokalyptisk science fiction. Jeg kan slet ikke få nok. På den anden side har jeg aldrig nogensinde forstået Radisserne. Men hvem ved, måske det ville virke i en postapoc setting? Så kan det nok være at Trine, skal vare sig for at snuppe bolden væk…

Oh, og for the record, så dengang jeg var dreng, da var Nuser min yndlingsbamse #VerdensBedsteBamse

 

Comments

  1. Janus

    Jeg har et lidt mærkeligt forhold til Radiserne – på den ene side er jeg som regel ikke særligt vild med den enkelte stribe, men på den anden kan jeg godt lide dem som sammenhængende historie.
    Men nu til det vigtige spørgsmål: Hvordan så din Nuser-bamse ud?

  2. Post
    Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.