Storm

Så er det tid til en smule reklame – i morgen, tirsdag, kommer der nemlig en bog på gaden, som du bør investere hele opsparingen i. Eller i det mindste købe, hvis du har en ungt menneske i omgangskredsen. Og det siger jeg ikke kun, fordi jeg er gift med forfatteren. Jeg er Albert Storm er titlen, og gode ven Susan har lavet denne spiffy sang med video:

4
Mellon-scifihaiku Beer Geek Breakfast og Dårlig Smag

4 kommentarer

Glæder mig som et ungt menneske.

(Da jeg var ung syntes jeg det var et rædsomt udtryk.)

Det var, fordi du instinktivt forstod, at unge mennesker ikke har noget at glæde sig til. I dag, som gammel, glæder det dig 🙂
(okay, måske læser jeg mig selv ind i det)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.