Orangutanger er farlige

Intet er sandt på internettet (naturligvis heller ikke dette statement), men denne historie klinger nu engang sand i mit hjerte.

Alle ved, at fandom lynhurtigt kan blive noget giftigt noget, men så er der Poe-fandom og endnu værre akademisk Poe-fandom. Læs og hyg.

1
Scifihaiku Energi

1 kommentar

Sådan nogle “A-er-i-virkeligheden-B” transubstantieringer (fedt ord, ikk’?) er som regel levn fra folkeskole- eller gymnasie-tiden, hvor de (forhåbentlig) blev brugt som pædagogiske eksempler på, hvordan man KUNNE analysere en tekst. Desværre bibeholdes denne tidlige, denne naive, tilgang til teksten langt ind i ACADEMIA (flot ord, ikk’?). F.eks. ved alle (jo), at Animal Farm (Kammerat Napoleon) handler om Sovjetrusland og Stalin, på en helt straight 1:1-facon. Og skulle du være i tvivl, så kan du bare læse noget om “George Orwell”, eller se en dokumentarudsendelse om samme.
Nogle gange er en orangutang blot en orangutang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.