George Pratt: Batman – Helvedes Yngel

George Pratt: Batman – Helvedes Yngel

BATMAN VS. HELVEDE. Der bliver begået bestialske mord rundt om i Gotham. En gammel sag dukker op igen, og Batman må tage affære. Nogen har sat en plan i værk. Nogen vil åbne helvedes porte, og lade den ondes yngel vandre på jorden.

Voodoo, skygger, menneskeofringer og Vietnam-krig er fire hovedbestanddele af “Helvedes Yngel”. George Pratt har tegnet og fortalt denne uhyggelige fortælling om Batmans kamp mod en overnaturlig kraft. Det er langt mere horror end det er superhelteaction. Godt nok er der flere gedigne slagsmål i løbet af fortællingen, men de er så absolut perifere.

Tegningerne understøtter fortællingen godt. Jeg kan ikke sige at jeg er fan af hr. Pratt’s streg, men den giver nok interessant til historien. Fortællingen starter temmelig rodet, men bliver efterhånden mere overskuelig – pointen er gammelkendt, men aldeles interessant.

Det er om at holde tungen lige i munden (og dynen op om ørene), når man tager med George Pratt på endnu et Batman-eventyr.

0
Bernard Beckett: Genesis Charles Stross: Singularity Sky

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.