Tidsrejse-scifihaiku

Flux capacitor
All of the greatest ideas
Happen on the can

5
Øl og Ævl Episode 10 – Triple Secret des Moines og Historiografi HAK

5 kommentarer

Prædestination:

Man skal på toilettet

ligemeget hvad

(Det er fordi jeg lige har set Predestination og den var faktisk ret god. Spoiler alert: Den er åbenbart inspireret af All You Zombies af Heinlein – er der nogen der kan sige hvor meget de minder om hinanden?)

Jeg var så heldig at se den uden at vide, at det var en adaption, hvilket var en god ting. For jeg har godt nok aldrig læst originalen, men jeg har dog på et eller andet tidspunkt opfanget pointen med den. Og jeg er helt enig: ganske god film.

Men for at vende tilbage til dig spørgsmål: ingen anelse. Selv tak.

“All you zombies” er jo gaktisk en videre-udvikling af “By His Bootstraps” – og der ska jeg den ondelynemig gi dig virkning uden årsag, skulle jeg hilse og sige. Der er kun en ting at sige: “The Worm Ouroboros” (Eddison – nej, ikke “Edison”, klaphat!).
Iøvrigt er den enes prædestination den andens konspirationsteori 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.