DC’s Titans

DC’s Titans

STOP PRESS! Breaking news – DC lykkedes med Superhelte fjernsyn!

Jeps, umiddelbart ser det ud til at DC har fået en succes i deres film-univers. Jeg skal dog fluks sige, at jeg kun har set to afsnit, men indtil videre så ser det ret fornuftigt ud.
Den anden caveat er, at jeg ikke kender det mindste til Teen Titans tegneserierne, så hvor stor forskel der er på tv udgaven og tegneserierne, har jeg ikke det mindste ide om.

Ukendt Shapechanging Kid, Raven, Robin og… Kickass FireLady
(Jeg har seriøst ingen ide om hvem de to yderste personer er – men de virker ret coole)

DC og Warner Bros. har valgt at gøre Titan serien til en ældre målgruppe end Marvel gjorde med deres, og det ser også ud til at være kastet flere penge efter den. Hvor Marvel tv serierne føltes som kammerspil, med de samme 5-6 personer og en gæstestjerne i ny og næ, så føles den her serie større. Der er flere interessante karakterer med, og masser af spændende bi personer.

Den første sæson er Titanernes oprindelseshistorie, hvordan de fandt sammen og… så ved jeg faktisk ikke mere. Jeg har som sagt kun set to afsnit… Men det virker lovende.

5
By? Giraføl og Gæster

5 kommentarer

Gad vide om jeg kommer til at se den. Jeg vil hellere ha tegneserier.
Anyways, så er det Beast Boy – allerede “opfundet” i midten af tresserne, og et opkog af Kamæleondrengen med lidt Nightcrawler i accenten og Logan i dur.
Så er det Raven, ganske rigtigt – nu uden Spectre-hætte. Robin (ikke Hood, men måske snarere Nightwing), og endeligt er det altså – man tror det ikke, med dette skift i etnicitet – Starfire, der hører til ovre i New Genesis, antipoden til Darkseids ( dark sides ( dark father – Darth Vader)) Apokalips.
Der er nu intet som at suspendere fornemmelsen utroværdighed 🙂
Det sku da lige være følelsen af det vidunderlige 😀
Men referencen til Kickass har lige bestemt, hvad jeg skal kiggelytte på flimmeren denne aften, så tak for det.

Avatar photo

Det er godt du kan sætte nørdefakta på plads, når åbenbart en søgning på nettet var for omstændelig for at identificere figurer som har været med i Titanerne i tredive år….

Så vidt jeg er orienteret er Starfire dog ikke fra New Genesis men fra planeten Tamaran. Om fx Grant Morrison eller en anden tosse i mellemtiden har forsøgt at omskrive hendes baggrund i tegneserierne ved jeg ikke, men i ovennævnte tv-serie er hun tamaraner.

På dén led er hendes etnicitet intakt, og eftersom figuren altid har været fremstillet med bronzetonet hud kan jeg ærlig talt ikke hidse mig op over at hun spilles af en afroamerikansk skuespiller… Men jeg er på den anden side osse helt okay med at Idris Elba spillede Heimdal.

Jeg synes, at vi går som katten omkring den varme grød med hele etnicitetssnakken – for er jeg den eneste, der har bemærket, at Beast Boy ikke er grøn?!

Dammit, jeg svinger nu mellem min manglende tiltro til DCs evner og min tiltro til, hvad du fortæller mig. It’s tearing me apart.

Jeg har noget klassisk Teen Titans lurende bagerst i hjernen, men jeg er villig til at glemme dem, hvis serien er spas i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.