Albani Cascade og Autenticitet i Kunst

Albani Cascade og Autenticitet i Kunst

Vi drikker Cascade Dark Ale fra Albani og tager diskussionen op fra sidst om autenticitet og kunst. Inden da læser vi dog en lyttermail med emnefeltet ØV op, der ikke er begejstret for Mathias’ valg i top 5 sidste gang, og Mikkel synger en sang, han har skrevet. Top 5 denne gang handler om vores yndlingsinfluencere på Instagram, Twitter og Youtube – og hvis nogen var i tvivl om, at vi er gamle og u-hippe, så skulle det gerne blive klart her, at vi er netop det. Mikkel har i øvrigt skrevet en bog om den danske spilbranche, , som kan læses af alle og enhver og som udkommer i denne uge. Man kan lige nå at forudbestille med rabat her: http://butik.character.dk/produkt/dkgame/

0
Show don’t tell Helikopter

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.