Trehundrede år efter Albani Centennial Pale Ale og Stedord

1 kommentar

Hej Jakob
Det er for dårligt med for sene lykønskninger. Beklager dybt. Men selvfølgelig skal du ønskes tillykke med – hæ – et år på YT.

Og så er det ret latter-provokerende, hvordan du jonglerer mellem diverse bærbare og usb-stik. Det kender jeg godt – jeg kalder det gerne “stenalder-metoden” (det kunne for så vidt være “lego-metoden”), for hvis molletjavsen ikke vil det på den ene måde (også afhængigt af egne evner, hardwarens kapaciteter og muligheder), så kan molevitten få den på en anden måde. Det er måske meget godt at være LoTek ifht “Tidens Krav”, så længe man får skidtet til at fungere.

Så “yippykay-yah!” – og fortsat god fødselsdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.