Albani Centennial Pale Ale og Stedord

Albani Centennial Pale Ale og Stedord

Vi drikker den sidste Albani-øl i vores lager og taler om galde, Santa Clarita Diet og derfra om stedord og oversættelsesproblematikker specielt i forbindelse med Molière. Vi fortsætter med en masse sproglig snak, blandt andet om det danske sprogs US Marshals og hvordan Shazam egentlig præsenterer sig, når han ikke længere må hedde Kaptajn Marvel. Top 5 +/- bringer misantropien og hadet frem i Mikkel, mens Mathias fortæller lystigt om sin kærlighed til urtepotter og naboer.

0
Et år med YouTube! Desperation

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.