Ny klassiker – fra rummet!!

Hvis du ku’ lide rummet dengang rummet var befolket af rumskibe i blå, grå og gennemsigtig gul, så er den her nok noget for dig!!

4
Simon Aakjærs kamp mod den evindelige entropi Bøger fra barndommen…

4 kommentarer

Uh!! We wants it Baggins! Det er dælme et lego sæt jeg skal have. En skam at der ikke er en sort rumdragt i, så ville jeg have alle dragtfarverne… men når der er en pink dragt, så kan man jo ikke rigtigt klage 😉

Ha ha, ja, den pink er vel kompesation for både den røde og den sorte vil jeg tro… Generationen efter havde de der skrå print på torso’en og bevarede logoet. Det kan anbefales og har næsten lige være på introtilbud i f.eks. bilka og føtex – måske er det, det endnu!

Simon Aakjær Johannesen

Jeps, jeg har været der.
Jeg er ikke supervild med det sære hvid/farvede skråprint – for mig vil det altid være de helfarvede dragter, der er de “rigtige” 🙂

Jo – jeg har nu også en forkærlighed til se rød-sorte M-Tron og første og anden generation af doace police!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.