Herslev Påskebryg og Eksistentialisme

Herslev Påskebryg og Eksistentialisme

SURPRISE! Vi er ude en dag tidligere i anledning af påsken. Vi drikker en Påskebryg fra Herslev Bryghus og følge op på reviewbombing og anden netaktivisme på anledning af @holmclausen via Twitter. Ikke overraskende ender vi selvfølgelig med at diskutere eksistentialisme. Top 5 +/- er denne gang om bibelfigurer i anledning af påsken. Til næste gang kan lytterne toppe med under emnet “Top 5 +/- ting, Mikkel hader lige så meget som naboer”. Send bus til ologavl@gmail.com eller via Twitter til @ologavl.

0
Head On Trehundrede år efter

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.