Episode 54 – Harboe Årgang 2019 og Skolestart

Episode 54 – Harboe Årgang 2019 og Skolestart

Vi drikker en Harboe Årgangsbryg fra i år og snakker om skolestart, fordi Mikkels søn lige er startet i skole og studierne starter op nu her. Det viser sig, at Mathias kan huske en del mere end Mikkel fra sin første dag på gymnasiet – men måske ville ønske, han ikke kunne. Vi svarer også på en god spand lytter-mails og taler kunstneriske fremstillinger af skoler og uddannelse i top 5.

Skriv til ologavl@gmail.com eller tweet til @ologavl

This episode contains numerous clips of other recordings, all believed used under fair use for commentary purposes (or in the public domain). If you find anything remiss, please do not hesitate to contact us.

0
Colossal (2016) En stor pose!

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.