Dansk Dortmunder og Humor

Dansk Dortmunder og Humor

Vi drikker Dansk Dortmunder, der er populær i Norditalien, og taler om humor. Meget passende er Mikkel blevet bedt på Twitter om at producere satire og Mathias kan fortælle om dansk humor helt tilbage fra Holberg. Musikken er britisk, dansk og amerikansk.

Skriv til os på ologavl@gmail.com eller @ologavl.

The recordings excerpted here are used in the sincere belief that their use falls under fair use because of commentary. Please get in touch with us, if we have used one of your recordings and you feel it is not appropriate.

0
Palle Juul Holm (1931-2018) – en forsinket nekrolog Jeg ser for mange serier!

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.