Dansk Dortmunder og Humor Superkultur-podcasten: Afsnit 3.145926535897932384626433832795028841971693993751

2 kommentarer

Hej Jakob

Altså, for det første er det jo nogle labre “slæder” – begge to. Men jeg kan godt se, at den bredere er den bedre.
For det andet har jeg siddet og tænkt lidt over, om din version 2.0 ville blive endnu mere “government-vehicle”-agtig i det, dersom taget skrånede bagud (altså cirka en “klods” af de helt tynde – hvad de så ellers hedder i tekniske termer… -det er det du ved; jeg ved det ikke). Men det kan godt være der går “gangster” i den, istedet for. Under alle omstændigheder var det en tanke, der slog mig (“av”)
For det tredje (og sidste): – har du overvejet (og jeg ved det tager tid), at lave en egentlig fortælling/film/video i selve Bakersville?

hilsen Henning

Halløj Henning! Jeg har helt sikkert overvejet at lave en film i Bakersville, men tid. Tid, tid, tid. Det er den pokkers tid. Men, jeg ville vældig gerne. Jeg er desværre ikke alt for god til at komme på længere narrativer. Så, en film på 5-8 minutter virker helt uoverskuelig for mig. Nok også fordi jeg hurtigt kommer til at tænke på stop-motion og det er helt uoverskueligt. Men, en film i stil med resume’erne fra Matador – still-photos med voice-over eller sådan noget, det kunne måske være muligt. Eller, måske mere i retning af de der full-motion-comics der dukkede op for nogle år side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.