Det har været en god dag (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

Det har været en god dag  (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

Hvori Mads Sindet Hansen sender en post-coronahilsen, inklusive årets første 4′ 33”, som er “en rygepause på min altan på hjørnet af Trøjborggade og Vester Fælledvej, lige der hvor Vesterbro skærer Frederiksberg. Et koldt og trist bagtæppe af trafik og blæst så man kan slet ikke høre, jeg faktisk er i hopla.”

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Hvem spiser Superkultur til morgenmad? Det gør Mads, manden bag denne transmission! Mere Superkultur-grej af samme kaliber finder du her.

I foråret 2020 lavede vi, sammen med en perlerække af gæster, en serie af Transmissioner fra Karantænen, hvor i vi forsøgte at kapere den første bølge af covid-19, med hjælp af fiktioner, dagbogsindslag og …avantgardekomponisten John Cage?! Nu, et år efter, har vi indbudt de samme deltagere til at reflektere over året med corona.

Mads lavede for et år siden en tolkning af John Cages 4’33” for cykel, men medvirkede allerede i Superkultur-podcastens første julekalender, hvor han dekonstruerede 3. søndag i advent musikalsk.

“Transmissioner fra Karantænen — et år efter” er tilrettelagt og produceret af Allan Haverholm, med musik denne gang fra Ketsa, Bio Unit og Glad Rags. Send dine kommentarer, spørgsmål (eller din egen årsrapport!) til podcast@superkultur.dk.

0
Episode 132 – Ragnarök og Et Spørgeskema Tancke

Ingen kommentarer

Du har 0 nye beskeder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.