Superkulturen har snydt mig! (Transmissioner fra karantænen — et år efter)

Har superkulturen svigtet Janus under og efter pandemien? Hvordan er han ikke blevet overmenneskeligt centrum for en tidssløjfe? Hvorfor sikrer hans ansigtsmaske ikke samme anonymitet som Batmans? Og hvor i helvede er undergangsæstetikken?

Vi får, ikke mindst, en John Cage-opførelse, hvor Janus forsøger at læse lidt i Steven Halls “Maxwell’s Demon” i solskin og med fuglefløjt og vasketøj blafrende i vinden, opgiver og i stedet går ind for at skrive et indlæg til hjemmesiden.

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

I foråret 2020 lavede vi, sammen med en perlerække af gæster, en serie af Transmissioner fra Karantænen, hvori vi forsøgte at kapere den første bølge af covid-19, med hjælp af fiktioner, dagbogsindslag og …avantgardekomponisten John Cage. Nu, et år efter, har vi indbudt de samme deltagere til at reflektere over året med corona.

Janus er Superkulturs gamle mand i bjerget. Han bidrog til 2020-transmissionerne med Karantænedagbog, Coronadagbog, del 2 (sic), og en tolkning af 4’33” for lunken tv-adaptation af Stolthed og Fordom, men hans masterplan gennemtrænger denne hjemmeside og tilhørende podcast som LSD i Gotham Citys drikkevandsreservoir.

“Transmissioner fra Karantænen — et år efter” er tilrettelagt og produceret af Allan Haverholm. Musik af Monplaisir, Glad Rags, Lawrence Welk & His Orchestra, Xylo-Ziko, Scott Holmes og Matt Oakley.

Send dine kommentarer, spørgsmål (eller din egen liste over svigt) til podcast@superkultur.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To create code blocks or other preformatted text, indent by four spaces:

    This will be displayed in a monospaced font. The first four 
    spaces will be stripped off, but all other whitespace
    will be preserved.
    
    Markdown is turned off in code blocks:
     [This is not a link](http://example.com)

To create not a block, but an inline code span, use backticks:

Here is some inline `code`.

For more help see http://daringfireball.net/projects/markdown/syntax

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.