Mars Attacks! (1996)

Mars Attacks! (1996)

TMDb

Det klædte Tim Burton, at lægge lidt af hans varemærkede dunkelhed af sig, bare for en afvekslings skyld. På en måde slipper det samme tyggegummikitsch løs, som Mars Attacks!-samlekortene oprindelig kom fra, og som instruktøren altid har balanceret enten i emne eller udsagn for sine film. Her er det på begge fløje, uden mådehold, og det er glorværdigt. Mars Attacks! er et gigantisk overflødighedshorn, fyldt med normale overflødighedshorn, og hvert af dem løber over af udknaldede idéer, geniale øjeblikke, fjoget nostalgi, tilsyneladende vilkårlige stjerner i biroller, og intet mindre end filmhistoriens bedste kys (mellem Sarah Jessica Parker og Pierce Brosnan).

★★★★★★★★★☆ 9.0

1
Episode 87 – Wiibroe Årgangsøl 2020 og Talmagi Corona-zombier

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.