Ko’bøj’der i konsollen!

Ko’bøj’der i konsollen!

Gode Superkulturister! Hermed femte episode af Nørdpatruljen. Vi prøver kræfter med lidt af hvert og denne gang er det spil til konsoller! Der er et stort stamtræ hos Rockstar Games der starter med alfaderen Grand Theft Auto (GTA i folkemunde). Seneste skud på stammen er western/cowboyspillet Red Dead Redemption 2 der udkom i 2018. Vi kaster os ud i det vildste vilde vesten og taler om spillets mange facetter i denne episode!

4
Superkultur-podcasten på vanvittig bjergvandring Episode 114 – Mount Eagle og Arven fra Donald Trump

4 kommentarer

Vanen tro har jeg kun prøvet det RDR, der involverede zombier – men jeg er lige falder i nostalgi-gryden med Blueberry, så temaet her passer meget godt ind!

Hah, ja, der var en anden der også mindede os om at vi havde glemt netop det – det er egentlig for dårligt! Men, var det skæg? Og cool med Blueberry – er du bare startet forfra på serien?

Det var vist ganske spas, som jeg husker det, fordi… zombier.

Men jeg indrømmer, at jeg er dårlig til sandbox-spil, fordi jeg farer vild og ender med at rende forvirret rundt i et hjørne af kortet – og dårlig til historiedrevne spil, fordi jeg er fokuseret på problemløsningen. “Hvorfor skal de stå og snakke til mig? Hvem skal jeg slå ihjel?!”

Der er kommet sådan nogle “Samlede Blueberry” med 3 hæfter i hver, og jeg har læst de første par stykker. Det er ret fedt at se, at der sker en udvikling i tegningerne (til at starte med er de langt fra så superawesome, som jeg huskede dem), men jøsses, hvor er de karikerede i deres portrætterne af indianerne. Man skal ikke begynde at tælle “min broder” og “ildvand” og “den hvide mand”, med mindre man ønsker at udvikle en seriøs drikkeleg.

Ja, zombier er altid sjove 😀 På et tidspunkt var der zombier i alle spil. Jeg synes jeg kan huske, at der også kom et Call of Duty med zombier under WWII. Jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde prøvede det, men det fik vidst ok anmeldelser.

Jeg tror jeg har læst to sider Blueberry i mit liv. Jeg tror jeg opdagede dem for tidligt. De stod vidst i voksenkasserne på biblioteket dengang, og jeg havde en fornemmelse af, at de var meget voksne. Men, det kan være, at en gennemlæsning ville være god! Er der noget med nostalgi-faktoren måske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.