Æ YwlQuest, kapitel 5: Ilvas ubærlige nihilisme kræver et offer

Æ YwlQuest, kapitel 5: Ilvas ubærlige nihilisme kræver et offer

Resumé

Sammen med deres nye SoMe-rådgiver, faunen Hr Tumblr, har Himbo, Grandalf og juleknægtene nået Gudenåen. Men Fortidens Juleånder har opsnuset deres spor, og Grandalfs magi er ingen hjælp overhovedet. Selskabet må ro for livet gennem en strøm af minkfoder, men Tumblrs dungeon synth-demo redder dem. Da de når den anden side, materialiserer en fordømt spøgelseshær sig.

Download her, eller abonnér på podcastens RSS-feed!

Doom scroll

Juleknægte i spil

  • Æggeur
  • Gåtur
  • Guitar
  • Stopur
  • Gesundheit
  • Dambrug
  • Gesundheit
  • Omtur
  • Dambrug

De løse links

Om Julekalenderen 2021

I dette års julepodkalender betaler Superkultur-podcasten af på gælden til barndommens TV-julekalendere — i fri fortolkieng, og naturligvis uden skelen til andre episke æventyr om ringen. Følg sagaen om julemanden Grandalf, nissen Himbo Sadsaggins og et vekslende antal islandske juleknægte hver dag op til juleaften, når værterne Janus Andersen, Anna Sejersen Riis og Allan Haverholm improviserer en ny episode, bistået af vilkårligt hjemmebryggede rollespilsregler.

Julepodkalenderens intromusik er en bearbejdet version af Ergo Phizmiz’ David Niven death dance. I dette kapitel har vi desuden brugt musik af Kevin MacLeod.

1
Æ YwlQuest, kapitel 6: En flugt for livet Episode 159 – Faxe Julebryg, Ribena og Leg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.